Dlouho jsem nepísnul... Takže - nejlepší inkoustové tiskárny, papíry do tiskárny nejlevnější a barva do tiskárny canon pg40

20.09.2013 05:21

Nový toner vás někdy přijde dráž než nová tiskárna. Výrobci to ospravedlňují důvodem, že je naplněn trojnásobkem náplně než je v "startovacím" toneru. Aby nám znepříjemnily naplnění náplně tak na náplň montují chip, který hlídá tisknuté stránky a zablokuje tisk po doplnění toneru. Existují druhy tiskáren jež je možné resetovat, u dalších typů je třeba chip změnit za jiný. To je všechno. Dál jsem chtěl psát o jako třeba tiskárna hp laserjet m1132, náplně do tiskárny epson a navíc toner hl 2030.

Kvůli nejlevnějšímu a spolehnlivému provozu při masivním tisku faktur, v elektronických pokladnách, bankomatech a jiných podobných zařízeních si do dnešní doby udržely své postavení dlouhodobě fungujících a spolehlivých asisentů jehličkové tiskárny. Jde o poměrně hlasitá zařízení, jež se používají při práci, kde není vyžadován tisk grafických dokumentů nebo při činnostech, kde je využíván tisk na traktorový papír s více opisy. Jen ve výjimečných případech se v současné době užívá k práci tepelná tiskárna. Vhodná pro výrobu běžných textových i grafických listin je inkoustovka. Ta se využívá jak v domácnostech, tak i ve firmách. Jako třeba tiskárna epson l800, Kompatibilni napln T0711 Black pro EPSON B BX D DX S SX serie a nebo Kompatibilni náplně pro Epson Stylus BX D DX S SX 4ks Multipack. Pro profi využití jsou vyhovující hlavně tiskárny laserové, které dokáží tisknout desítky listů papíru za minutu.

Nastavením úsporného režimu máte možnost ušetřit náplň. Vezměte prosím na vědomí, že stránka bude nevýrazná, než v případě tisku v plné kvalitě. Tento nedoporučujeme používat pro tisk foto a obrázky v šedých odstínech. Jako třeba u tiskárna hp 5510 recenze a tiskárna leisrová, ofsetová tiskárna praha 10.

Další zdroje: https://www8.hp.com/cz/cs/products/gateway/printers/index.html https://www.facebook.com/KonicaMinoltaBEU
https://www.konicaminolta.cz/cs/hlavni-stranka/produkty/kancelarsky-tisk/laserove-tiskarny/cernobile-laserove-tiskarny.html - Officejet Pro L7500 https://tisknuo106.cz/inkoustove-laserove-tiskarny/eshop/3-1-Kompatibilni-naplne-Epson/ i www.dell.com/cz/p/dell-inkjet-printers