Půjčky Bez Registru Ihned aktuality

29.05.2012 14:40

Půjčky bez zástavy x půjčky se zástavou

Určitým typem, jak věřitelé půjčky člení je, zda můžete poskytnout jako ručení nemovitost nebo takovou možnost nemáte. Když chcete půjčku pravidelně splácet, není vůbec od věci, zvolit půjčku s ručením nemovitostí.
Zástava nemovitostí značí pro spoustu poskytovatelů vynikající garanci, že se jim půjčené finance vrátí, z toho důvodu Vám obyčejně udělají schůdnější podmínky, než u půjčky bez záruky. A v druhém případě, jestliže přece maličko uvažujete o tom, že byste si vyřídili půjčku, kterou byste vědomě neplatili a nemovitostí disponujete, bude lepší na to vůbec nemyslet. Aktuálně totiž vymahači fungují dost pohotově a rozhodnutí o exekuci může být téměř během okamžiku a exekutorský pracovník Vám zablokuje nakládání s Vaším nemovitým majetkem. Jestliže do stanoveného data pak exekuci neuhradíte, zahájí exekutor její nucený prodej a Vy tak ztratíte střechu nad hlavou a velkou sumu peněz, jelikož exekuční procedura, dražba a sankce Vám nesplácení půjčky značně prodraží. Jestli tedy nemovitost vlastníte, tak na závěr je celkem jedno, jestli jste nemovitý majetek zastavili nebo nezastavili. Když nebudete splácet, exekutorský pracovník si Vás vždycky najde. Je tedy výhodné vzít nabídku poskytujících organizací nebankovní půjčky se zřízením zástavy, kde mnohokrát dostanete lepší podmínky.

Měli jste v v minulosti potíže se splácením?

V současnosti, pokud poptáváte půjčku, je dobré vědět, zda máte zápis v registru neplatičů. Tento fakt totiž velmi ovlivňuje možnost čerpání půjčky u některých poskytovatelů. Např. banky, pokud jste vedeni v registru nesolventních osob, půjčky neposkytnou téměř vůbec. Pokud tedy potřebujete peněžní půjčku, v bance se záznamem v registrech dlužníků máte smůlu. Banky nahlíží do 3 samostatných registrů. jestliže jste v minulosti měli špatnou platební morálku s úhradou nějaké půjčky nebo úvěru, banka se vám ani v nejmenším nebude věnovat. Pravidla pro získání půjček mají banky nastaveny hodně nesmlouvavě. Záznam v registru dlužníků Vám tedy zhruba na tři až čtyři roky bere možnost uzavřít půjčku v bankovní organizaci. Ještě, že i za těchto situací existuje možnost půjčku dostat. Na aktuálním peněžním trhu je hodně nebankovních poskytovatelů, co mají v nabídce půjčky bez registru. Půjčka bez registru je opravdu žádanou variantou. U půjčky bez registru je ale žádoucí počítat s tím, že se Vám ve srovnání s půjčkou z banky o trochu prodraží. Nebankovní poskytovatelé, kteří nabízejí půjčky bez registru, registry skutečně nezkoumají a zápis v registru dlužníků není příčinou k neposkytnutí nebankovní půjčky.

Když nemůžete doložit příjem

Velké množství žadatelů o půjčku, nemůže nebo nechce potvrdit poskytující instituci částku svého výdělku. U bankovních institucí je toto velmi obrovský problém z důvodu, že nabízejí hodně omezené možnosti vyřízení tohoto druhu půjčky, kde po zákazníkovi potvrzení o výši výdělku nechtějí a týká se to většinou spíše o několika tisícové půjčky a ještě spíše ve způsobu poskytnutí jako připuštěného přečerpání účtu nebo kreditní karty. Zákazníci, kteří se s takovou půjčkou nespokojí a nemohou předložit potvrzení měsíčního výdělku, by na půjčky z banky neměli sázet. Je štěstí, že i v takové situaci lze najít možnost čerpání půjčky bez potvrzení o příjmu od některé nebankovní instituce, kde jsou na podobné produkty - nebankovní půjčky specialisté. Při sjednávání půjčky bez potvrzení o příjmu není nutné doložení Vašich příjmů předkládat. Převážně pouze potvrdíte čestné prohlášení, že můžete platit splátku a tím to celé končí. Nepotřebujete tedy řešit výši své mzdy od zaměstnavatele, výměry sociálních dávek ani potvrzení o zaplacení daně z příjmu, jestliže jste OSVČ. Riziko nezaplacení půjčky věřitel ale samozřejmě musí zahrnout, z tohoto důvodu je půjčka bez potvrzení o příjmu o trochu nákladnější v porovnání s půjčkami se podobnými podmínkami, u jakých poskytovatelské organizaci výši příjmu nesdělujete.


Máte ručitele?

V některých případech věřitelé, nejčastěji u půjček bez dalšího ručení, mohou vyžadovat ručitelský závazek. Kdo je vlastně ručitel? Ručitel úvěru je osoba, jaká v momentě, kdy si berete půjčku, přijme závazek, že v případě, že Vy půjčku nezaplatíte, musí hradit půjčku za Vaši osobu. V nynější době je docela komplikované ručitele přesvědčit k ručení, jelikož odůvodněně má každý obavy. Bylo již hodně případů, kdy se například rodinný příslušník upsal jako ručitel za půjčku blízké osoby, která ji následně neuhradila a musel ji splatit právě ručitel. Často jde i o statisícové půjčky a domluvené ručení dokáže přivodit potíže na celý život. Půjčky bez ručitele jsou tedy půjčky, u kterých poskytovatelská společnost ručitelský závazek nepožaduje a zájemce nemusí nikoho žádat, aby mu ručení podepsal.


Sjednání půjčky

V případě, že budeme chtít trh půjček roztřídit na půjčky s přihlédnutím k způsobu sjednání, je nutné ho rozdělit podle kritéria času. Každý poskytovatel vyžaduje na vyřízení půjčky nějakou dobu, aby šlo zákazníka alespoň trochu prolustrovat s ohledem na vnitropodnikové pravidla. Sjednání půjčky se tedy může prodloužit na velmi dlouhou dobu. Nejvleklejší proceduru schvalování je doménou samozřejmě bankovní společnosti. Je to kvůli tomu, že žadatel musí splnit velmi těžká pravidla a celá anabáze určitý čas stojí. Když na půjčku spěcháte, půjčka z banky pro Vás nebude tím pravým ořechovým. Bude výhodnější zkusit nebankovního poskytovatele. Nebankovní věřitelé jsou na rychlé půjčky zaměřeni, a pokud potřebujete malou půjčku, můžete peníze získat v průběhu chvíle. Když hledáte vyšší částku v číslech desetitisíců až statisíců korun, počítejte, že získání půjčky může zabrat cca 5 pracovních dnů a mnohdy záleží i na rychlosti Vaší spolupráce, kdy je třeba doložit některé listiny. Poskytovatelé nebankovních půjček mají ve své nabídce například půjčky ihned, kdy se dostavíte na kontaktní místo, nebo Vás navštíví finanční poradce a dá Vám požadovanou částku, nebo dále půjčky do 24 hodin, kdy při kladném vyřízení půjčky Vám finance zašlou expresním převedením na Váš bankovní účet.


Půjčky online vítězí

Způsob žádosti o půjčku je odlišná u jednotlivých poskytovatelů. Někdo chtějí přísně návštěvu spotřebitele na pobočce, kde je třeba vyřídit veškeré formality. To se týká právě bank, jaké nedisponují strukturou vlastních finančních poradců. Něco jiného to je u řady nebankovních institucí. V posledních letech se značně dostaly do povědomí tzv. půjčky online. U těchto druhů půjček si z Vašeho počítače napojeného na internet zažádáte online vyplněním jednoduché žádosti a poté očekáváte telefonický kontakt příslušného pracovníka. Když je po telefonu Vaše půjčka online předschválena, dojede za Vámi na smluvenou adresu obchodní zástupce poskytovatelské společnosti. Zde pak záleží na podrobných požadavcích půjčky, v nějakých případech Vám přímo lze nabídnout hotovostní zálohu z půjčky ještě než podepíšete smlouvu nebo s Vámi smluvní náležitosti ihned podepíší a zaplatí Vám celý finanční obnos. Zaplacení celého obnosu ale je docela zřídkakdy, protože každý věřitel má v úmyslu žadatele v první řadě proklepnout a provést tzv. scoring. Půjčky online jsou aktuálně hodně žádané obzvlášť proto, že v první fázi vyřizování půjčky neexistuje pro zákazníky žádné časové zatížení.

Zdroje pro rychlé půjčky online:

www.homepujcka.cz také www.pujckabez.cz