Oriflame.cz, registrace, katalog, novinky

09.11.2012 19:02

Společnost Oriflame nabízí jedinečnou možnost výdělku. Pokud se totiž stanete kosmetickou poradkyní u společnosti Oriflame, poté dostanete dlouhou řadu bonusů. Předně se dostanete do kontaktu s společností, jenž se v kosmetice orientuje a na trhu má své perfektní postavení. A také si zásluhou práce poradkyně vyděláte i pěkné částky.

Značka Oriflame je na našem trhu mnoho roků, a neustále si nalezne další a další klienty. Politika společnosti je hodně moderní, neboť poskytuje příležitost vydělat peníze i konečným prodejcům. Prakticky to funguje tak, že se snadno registrujete přes síť a od této doby, jste už svými šéfy. Oriflame neklade meze ničemu, máte možnost mít výdělky v řádech tisíců eventuálně pouze v deseti korunách, jestliže ale nic neprodáte, nic se nestane, společnost vás do ničeho nutit nebude.

Vedle toho, že můžete získat přístup k naprostým novinkám, na vás čeká navíc celá řada bonusů. Maximální předností bude zřejmě fakt, že budete mít slevu 30% na všechny výrobky. Tento bonus je váš zisk při prodeji, která jiná firma vám má v nabídce takhle vysoký podíl na zisku? Pravděpodobně byste hledali marně, důvodem je i to, že obchod si řídíte sami. Nemusíte se ale ničeho bát, je totiž na vás kolik toho prodáte, pokud nic tak se nic nestane, ovšem vy pak také nic nevyděláte. Oriflame kosmetiku máte možnost dodávat na všech místech, ať už jde o vaše kamarády, rodinu, čtenářky kroužek eventuálně i ordinaci vašeho lékaře, vše je na vás.

Firemní politikou Oriflame Cosmetics je, aby veškeré přísady a složení výrobků na celém světě splňovaly nejaktuálnější verze Nařízení o kosmetických přípravcích Evropské unie 76/768/EEC a odpovídaly bezpečnostním požadavkům americké FDA (Food and Drug Administration - Úřad pro léčiva a potraviny). Více dovíte https://www.oriflame-kromeriz.cz/